Güllerin Savaşı 32. bölüm Kanal D'de yayınlandı

Merakla beklenen Güllerin Savaşı yeni bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Güllerin Savaşı 32. bölümde Ömer'in Gülru'yu kaçırmasının ardından ortalık bir anda karıştı. Gulrü ile Ömer arasında hesaplaşma başladı.

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Güllerin Savaşı 32. bölümüyle yine izleyenlerine heyecan dolu bir akşam yaşattı. Başrollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder'in paylaştığı Güllerin Savaşı dizisinde bu hafta ortalık karıştı. Ömer'in Gülru'yu kaçırması bomba etkisi yaratırken, ikili arasında ise büyük bir hesaplaşma yaşandı. 21 Şubat akşamı ekrana gelen Güllerin Savaşı 32. bölümüyle izleyenleri ekran başına kitledi.

GÜLLERİN SAVAŞI 32. BÖLÜM ÖZETİ

Ömer'in Gülru'yu kaçırması ortalığı karıştırdı. Her iki köşk de bu şok haberle ayağa kalkarken Ömer ve Gülru, gözlerden uzakta büyük bir hesaplaşma yaşadı. Ömer, gerçeği öğrenmek için Gülru'yu köşeye sıkıştırırken Gülru için Ömer'e cevap vermekten başka seçenek kalmadı.

Gülfem yenilgiyi hazmedebilecek mi?

Gülru'dan aldığı cevabın ardından Ömer için hiçbir şey aynı olmadı. Gülru ve Ömer, ağır yüzleşmenin etkisini üzerlerinden atamazken, Gülru Gülfem'e ağır bir darbe daha vurmak üzere harekete geçti. Gülru'nun beklenmedik atağıyla birlikte Gülfem hayatının en ağır yenilgisini tattı, Ömer ise bambaşka bir gerçekle yüzleşti.