Güllerin Savaşı 34. bölüm Kanal D'de yayınlandı

Kanal D'nin beğeniyle izlenilen dizilerinden Güllerin Savaşı son bölümüyle izleyenlerin karşısına 7 Mart Cumartesi akşamı çıktı. Güllerin Savaşı 34. bölümde; Gülru, Ömer ve Gülfem'in birlikteliğiyle alt üst olurken, Cihan ise ikilinin köşkte yaşama kararıyla çılgına döndü.

Kanal D'nin beğenilen dizilerinden Güllerin Savaşı 34. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder'in paylaştığı Güllerin Savaşı son bölümüyle izleyicileri ekrana kitledi. Gülru'nun tavırlarından sonra olaylar karıştı ve Ömer ile Gülfem'in evlenmesi köşkte dengeleri alt üst etti. Öte yandan Gülru, bu olaydan oldukça kötü etkilendi. Güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicileri her hafta ekran başına kitlemeyi başaran Güllerin Savaşı 34. bölümüyle ekrana geldi.

GÜLLERİN SAVAŞI 34. BÖLÜM ÖZETİ

Gülfem ve Ömer'in şok evliliği köşkteki dengeleri ve Gülru'nun kalbini altüst etti. Güllerin Savaşı son bölümde Gülru, dayanılmaz bir aşk acısı ile kıvranırken Ömer ve Gülfem'in köşkte yaşama kararı almasıyla Cihan'ın da dengesi tamamen bozuldu.

Kalbindeki derin acıyı herkesten saklamaya çalışan Gülru, kendini çizimlerine verirken Ömer ise Gülru'nun canını yakmak için hiçbir fırsatı kaçırmadı. Aşkını nefretle bastıran Ömer'in attığı beklenmedik adım Güllerin Savaşı 34. bölümde onu zor durumda bırakırken büyük bir gerçek bir anda gün yüzüne çıktı.