Güllerin Savaşı 62. bölüm finaliyle nefes kesti

Güllerin Savaşı son bölümüyle bu akşam izleyicilere soluksuz anlar yaşattı. Son bölümde Gülfem ile Tibet arasında, sürpriz yakınlaşma başladı. İşte Güllerin Savaşı 62. bölümünde yaşananlar!

Kanal D'nin sevilen dizilerinden Güllerin Savaşı 62. bölümü yine olayların ardı arkasının kesilmediği sahneleriyle ekrandaydı. Cumartesi akşamlarına damga vuran Güllerin Savaşı son bölümünde yaşanlar karşısında ekran başındakiler, şaşkınlık yaşadı. Bu hafta 62. bölümüyle ekrana gelen dizide Gülru ve Ömer'in öpüşme sahnesine tanık olan Sevgi'nin ne yapacağı merak konusuydu. Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana ses getiren dizinin 62. bölümünün finali ise yine şok etkisi yarattı. Başrollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç, Canan Ergüder, Yiğit Kirazcı ve Sercan Badur'un paylaştığı Güllerin Savaşı izleyicilerin kafasında soru işaretleri yaratan son bölümüyle 19 Aralık Cumartesi akşamı Kanal D'deydi!

GÜLLERİN SAVAŞI 62. BÖLÜM ÖZETİ

Cihan, büyük sırrı öğrenmesi ile altüst oldu. Gülfem'in gerçeği bildiğinden habersiz, hem Gülru hem de Gülfem için doğru zamanda doğru adımı atmaya çalıştı. Ömer'in öpücüğünden sonra duygusal olarak tamamen dağılan Gülru ise, Çiçek'in doğum günü yemeğinde zor anlar yaşadı. Sevgi gördükleri karşısında ne yapacağına karar veremezken, Gülru'nun attığı bir adım büyük bir patlamaya döndü. Sevgi ve Gülru'nun yüzleşmesi dengeleri değiştirir. Güllerin Savaşı son bölümünde Gülfem ve Tibet arasında da sürpriz gelişmeler vardı. İkili arasında yükselen duygular, bir anda hiç beklenmedik bir yerde patlama noktasına geldi. Ömer'e hissettiği duyguları öfkesiyle bastırmaya kararlı olan Gülru ve onun peşini bırakmayan Ömer, hiç beklemedikleri bir trajedi ile aylar sonra ilk kez karşılıklı olarak birbirlerine sarıldı. Cihan ise, bildiklerini daha fazla saklayamadı.