Güllerin Savaşı son bölümde Gülfem plan peşinde

Gülfem Güllerin Savaşı son bölümde Ömer ve Gülru'ya oyun hazırladı. İkilinin arasındaki ilişkiyi tamamen bitirmek isteyen Gülfem Güllerin Savaşı 21. bölümde bu oyuna Mert'i de dahil etti. 21. bölüm bu akşam izleyiciyle buluştu.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güllerin Savaşı 21. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Heyecan dolu dizinin bu bölümünde Ömer ve Gülru oyuna geldi ve bunun farkında olmadan büyük bir hayal kırıklığı yaşadılar. Öte yandan bu durumu fırsat bilen Gülfem ise Ömer ile yeninden yakınlaşmak için hamle yaptı. Merakla beklenen dizi yine izleyenlerini ekran başına kitledi Güllerin Savaşı son bölümü ekrana geldi.

Güllerin Savaşı 21 bölümde Gülfem Ömer ve Gülru'yu uzaklaştırmak için bir oyun hazırladı ve oynadığı oyunun sonucunda istediği oldu. Kendilerine kurulan bu tuzaktan habersiz olan Ömer ve Gülru ise büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Ancak Gülfem için bunlar yeterli değildi ve tamamen ikiliyi bitirmek için girişimlerini sürdürdü. Diğer yandan Gülru'yu bekleyen tek sürpriz bu değildi.

Mesude, babası ile Yener arasında kaldı. Bir seçim yapmak zorunda olan Mesude zor durumdaydı ve ne karar vereceğini bilemedi. Tamer ve Çiçek ise her şeyi göze aldı ve büyük bir kararlılıkla bir ilişkiye başladılar. Ancak Yonca bu durumu fark edince deliye döndü. Gülfem Gülru ve Ömer'e karşı oynadığı oyuna Mert'i de dahil edince ortalık iyice karıştı. Tüm olanların ardından Gülru iyice içinden çıkılmaz bir durumun içerisine düştü.