Güllerin Savaşı son bölümde Gülru'ya şok

İzleyicilerinin karşısına bomba sahneleriyle çıkan Güllerin Savaşı 55. bölümüyle ekranlardaydı. Gülru'nun ortadan kayboluşunun damga vurduğu Güllerin Savaşı son bölümünde final sahnesi ekran başındakileri şok etti.

Farklı senaryosuyla ilgi odağı olan Güllerin Savaşı 55. bölüm izleyici karşısına çıktı. Geçtiğimiz haftalarda müthiş bir sır öğrenen izleyiciler, dizinin ekrana gelen son bölümünde bebeğini kaybetme korkusu duyan Gülru'nun kaçışına tanık oldu. Annesinin vasiyeti üzerine bebeğini almaya karar veren Ömer ise Gülru'nun peşine düştü. Güçlü kadrosu ve iddialı sahneleriyle yayına başladığı ilk günden bu yana büyük yankı uyandıran Güllerin Savaşı 55. bölümünde bir kız kardeşi olduğundan habersiz olan Gülfem ise Ömer'e Gülru'ya ulaşması konusunda yardımcı oldu. Gülru'nun düşünmeden yaptığı bu hareket Ömer ve Cihan'ı tekrar karşı karşıya getirdi. Başrollerini; Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder'in paylaştığı Güllerin Savaşı 55. bölümüyle 31 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'deydi!

GÜLLERİN SAVAŞI 55. BÖLÜM ÖZETİ

Güllerin Savaşı yeni bölümünde; Halide'nin sakladığı inanılmaz sırdan habersiz iki kardeş arasındaki savaş yükselirken, Gülru'nun ortadan kaybolması köşkü karıştırır. Ömer'le bir kez daha karşı karşıya gelen Cihan, Gülru'dan bir haber çıkmasını bekler. Ömer de Gülru'nun peşindedir. Duygu'nun adadaki evine sığınan Gülru, kafasını toplayıp kaçış planını uygulamaya çalışırken işler sarpa sarar ve bir anda Ömer'i karşısında bulur. Bebeği için en doğru kararı vermeye çalışan Gülru, köşke yeni kurallarıyla dönerken, Ömer ve Gülfem işbirliği hiç kimsenin istemediği bir sonuca sebep olur.