Güllük ve Konyaaltı caddelerindeki çalışmalar -Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aktekin: -"Antalya engelsiz iki caddeye daha kavuşuyor"

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin, Güllük ve Konyaaltı caddelerindeki çalışmaların tamamlanmasıyla kentin engelsiz iki caddeye daha kavuşacağını bildirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin, Güllük ve Konyaaltı caddelerindeki çalışmaların tamamlanmasıyla kentin engelsiz iki caddeye daha kavuşacağını bildirdi.

Aktekin, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Güllük ve Konyaaltı caddelerinde sürdürülen düzenleme çalışmalarını inceledi. Fen İşleri Dairesi Başkanı Sebahat Çevik'ten çalışmalar hakkında bilgi alan Aktekin, eksiklerin giderilmesi için yetkililere talimat verdi.

Caddelerdeki güzelleştirme çalışmalarının turizm sezonu öncesi tamamlanacağını ifade eden Aktekin, çalışmalar tamamlandığında Antalya Müzesi'nden Işıklar Caddesi sonuna kadar uzanan güzergahın, Kapalı Yol ve Güllük caddelerini de kapsayacak şekilde engelsiz hale geleceğini söyledi. Aytekin, "Antalya engelsiz iki caddeye daha kavuşuyor" dedi.

Reklam
Reklam

Güllük Caddesi'nin güney bölümünde altyapının tamamlandığını ve kaldırım taşlarının döşenmesine başlandığını kaydeden Aytekin, cadde boyunca küçük havuzlar ve bitki bahçelerinin yer alacağı üniteler yapılacağını belirtti.

Cumhuriyet Caddesi'nin kuzey kaldırımının da tamamlandığını ifade eden Aytekin, Konyaaltı Caddesi'nin Endüstri Meslek Lisesi'ne kadar kısmındaki kuzey kaldırımında kaplama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: