Güllüoğlu, Gap Arenada İnceleme Yaptı

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Şanlıurfa Belediye Başkanı Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu, GAP Arena’da yapılan çalışmaları...

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Şanlıurfa Belediye Başkanı Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu, GAP Arena’da yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Geçmiş sezonlarda GAP Arena’nın çok güzel olduğunu ancak stadın zemini ile ciddi sıkıntıların olduğunu hatırlatan Güllüoğlu, “Bu sıkıntıların aşılması anlamında Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz rumo çim olarak adlandırdığımız çimlendirmeyi devam ettiriyorlar” dedi.

Güllüoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Gerçekten saha güzel olmuş. Tabi sahanın güzel olmasıyla birlikte çimlerin serilmesiyle birlikte en önemlisi sezona yetiştirilmesi ve bakımının şuanda sıkıntıları yerinde görme fırsatı bulduk. Artık Urfaspor Türkiye’de söz edilen bir kurum. Urfasporu daha yükseklerde ve ilerlerde görmek isteyen bir taraftar kitlemiz var. Urfasporun güzel maçlar yapma adına güzel futbol sergileme adına sahamızın da çok iyi olması için çalışmaları yerinde tespit ediyoruz. Göreceğimiz aksaklıkları da Gençlik Spor Müdürlüğü’ne bildireceğiz. Bununla birlikte ses düzenimizde de ciddi sıkıntılar vardı. Bunu da yönetime aktarıp hızlı bir şekilde hem oturma alanlarını hem ses düzenini hem de statla ilgili yapmamız gereken tüm çalışmaları hep beraber inşallah çözeceğiz.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: