Gülnar Selçuklu Derneği, Ihtiyaç Sahipleri Için Kermes Düzenledi

Mersin’in Gülnar ilçesinde yeni kurulan Selçuklu Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ihtiyaç sahibi vatandaşlar yararına...

Mersin’in Gülnar ilçesinde yeni kurulan Selçuklu Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ihtiyaç sahibi vatandaşlar yararına kermes düzenledi.

Kaymakamı Tekin Dündar, "İlçemizde bu tür yardımlaşma adına düzenlenen kermes ve programlar bizleri mutlu ediyor. Fedakarane çalışmalar neticesinde elde edilen el emeği göz nuru bu ürünlerin ihtiyaç sahiplerine ulaşacak olması çok güzel bir faaliyet. Kermeste emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Selçuklu Derneği Başkanı Abdullah Tekgöz ise "Yönetim kurulumuzla aldığımız kararla ilk faaliyetimizi gerçekleştirerek ihtiyaç sahipleri için kermes düzenledik. Derneğimizin amacı ilçemizin refah düzeyini en yukarılara çıkarmak için her zaman bir köprü vazifesi şeklinde hizmet etmek. Birlik ve beraberlik adına etkinliklerimizi de arttırarak insanlar arasındaki kardeşlik duygularını pekiştirmek için yönetim kurlumuzla birlikte seferber olacağız." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kermese Kaymakam Tekin Dündar, Belediye Başkanı Ahmet Günel, Halk Eğitim Müdürü Mustafa Çetin, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kermes, 3 gün açık kalacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: