Gülsar: Dünya Barışı Için Eğitimcilere Büyük Görev Düşüyor

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Avrupalı misafirlerini konuk ederken, “Dünya üzerinde barış ve...

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Avrupalı misafirlerini konuk ederken, “Dünya üzerinde barış ve kardeşlik içinde yaşamak istiyorsak, biz eğitimcilere önemli görev ve sorumluklar düşüyor.” dedi.
Bursa Yıldırım İlçesi Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunun koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Comenius projesi kapsamında Bursa’ya gelen Avrupalı eğitimciler İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan ve barış vurgusu yapan Atilla Gülsar, “Dünya üzerinde barış ve kardeşlik içinde yaşamak istiyorsak, biz eğitimcilere önemli görev ve sorumluklar düşüyor.” diye konuştu.
Dünyanın hızla değişip geliştiğini aktaran Gülsar, “Eğitimcilerin Dünyadaki bu hızlı değişime ayak uydurması, devamlı olarak gelişim içinde olması gerektiğini düşünüyorum. Gelişim açısından da bu projeleri çok önemsiyoruz. Çünkü birbirimizden alacağımız çok şeyler olduğuna inanıyorum.” şeklinde konuştu.
“Intercultural Living School” isimli proje Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nun koordinatörlüğünde yürütülüyor. Konusu çok kültürlülük ve taraflı okul ortaklığı olan projenin ortakları arasında Polonya, İspanya, Norveç, Litvanya, Macaristan ve Romanya ülkeleri yer alıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: