Gülsar: Eğitimde hepimiz ortak bir amaç için çalışıyoruz

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Özel Osmangazi İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Öğretmenler ve...

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Özel Osmangazi İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelen Gülsar, öğretmenlik mesleğinin kutsal olduğu kadar, özverili bir çalışma gerektirdiğini ifade etti. Gülsar, “Başta öğrenci ve veli olmak üzere toplumun her kesiminin eğitimcilerden beklentileri çok büyük. Çalışmaların da bu bilinç ve sorumluluk çerçevesinde gerçekleştirilmesi gerekir.” dedi.
Bursa eğitim camiasına yeni katılan okulların sevindirici olduğunu belirten Gülsar, Bursa genelindeki özel okul ve öğrenci sayılarında artış gözlendiğini söyledi.
Özel eğitim kurumlarının teşvik edilmesi gerektiğini de ifade eden Gülsar, Eğitim sistemine katkı sağlayan özel okullar, eğitim kalitesinin artırılmasında, birçok yeniliğin öncüsü olduğunu bildirdi.

Reklam
Reklam

“ORTAK BİR AMAÇ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
İster resmi ister özel olsun Bursa’daki tüm okulların İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı olduğunu belirten Atilla Gülsar, “Bursa’daki tüm okullar bizim okullarımız. Buralarda okuyan çocuklar bizim çocuklarımız. Hepimiz ortak bir amaç için çalışıyoruz. Çocuklarımıza en iyi ve en kaliteli eğitim ortamını sağlayarak onların en iyi şekilde yetiştirilmesini arzu ediyoruz. Bu nedenle sizlerin başarısı bizlerin başarısıdır.” şeklinde konuştu.
Türkiye'de özel okul oranının Avrupa ortalamasının altında olduğuna dikkat çeken Atilla Gülsar, ülkemizde yüzde 2,9 olan bu oranın gelişmiş ülkelerde yüzde 10'un üzerinde olduğuna dikkat çekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz