Gülsar: Hiç Bir Başarı Tesadüf Değil

Anadolu lisesi müdürleriyle bir araya gelen Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, hiçbir başarının...

Anadolu lisesi müdürleriyle bir araya gelen Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, hiçbir başarının tesadüf olmadığını söyledi.

Turhan Tayan Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen toplantıya anadolu lisesi müdürleri katıldı. Bursa’da eğitim çıtasının yükseldiğini belirten Atilla Gülsar, “Bursa eğitimi son yıllarda yukarı doğru hızlı bir ivme yakaladı ve önemli başarılar elde etti. Bu başarılar tesadüfi değil. Tüm Bursa dinamikleriyle birlikte takım ruhu içinde çalışma ile geldi.” dedi.

Bir çok projeyi uygulamaya koyduklarını anlatan Gülsar, “Başarı için takım çalışması çok önemlidir. Okul müdürlerimiz, okullarını takımları yöneten bir antrenör gibi takım ruhu ile yönetmeli.” şeklinde konuştu. Öğrencilere bir çocuk değil, geleceğin yöneticileri olarak bakmak gerektiğini belirten Atilla Gülsar, öğretmenliğin en zevkli tarafının ise yetiştirilen öğrencinin iyi bir yere geldiğini görmek olduğunu sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: