Gülsar’dan YGS Şampiyonuna Kutlama

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, YGS’de Türkiye 6.sı ve Bursa 1.si olan Bursa...

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, YGS’de Türkiye 6.sı ve Bursa 1.si olan Bursa Ali Osman Sönmez Fen Lisesi öğrencisi Gülşah Çetin’i makamında kabul ederek kutladı.

Ziyarette İl Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Asil ve Okul Müdürü Özer Aktepe de hazır bulunduı.

Bursa’nın, son yıllarda eğitimde yukarı doğru hızlı bir ivme kazandığını anlatan Gülsar, Bursa’da eğitim çıtasının yükseldiğini vurgulayarak, “YGS sınavlarında Türkiye 6.’sı ve Bursa 1.’si olan öğrencimiz Gülşah Çetin’i başarılarından dolayı kutluyor, kendisine katkı sağlayan öğretmenlerine de teşekkür ediyorum. LYS sınavlarına az bir zaman kaldı. Yoğun bir tempo ile çalışan öğrencilerimiz son viraja girdi. Başarının planlı ve programlı çalışma neticesinde geleceğine inanıyoruz. Öğrencilerimizin bu kalan zamanı en iyi şekilde değerlendirmesini, son virajda son bir gayret göstermelerini arzu ediyorum” dedi.
Gülsar ardından başarılı öğrenciyi ödüllendirdi.

Reklam
Reklam

Planlı çalışmanın önemine vurgu yapan Gülşah Çetin de, başarısının sırrının önce ders konularını çalışmak, daha sonra da soru çözmek olduğunu söyledi. Kendisine katkı sağlayan idareci ve öğretmenlerine teşekkür eden Gülşah Çetin, hedefinin tıp fakültesi olduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: