Gülşehir Belediye Başkanından Ünlüer’e Teşekkür Ziyareti

Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’e teşekkür ziyaretinde...

Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ünlüer’e, ilçelerinde spor faaliyetlerinin gelişmesine verdiği katkılardan dolayı teşekkür eden Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, ilçelerindeki spor faaliyetlerinin artmasından büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

Ünlüer ise, ziyaretinden dolayı belediye başkanı Dursun’a teşekkür ederek maddi imkanları kısıtlı olan spor kulüplerine ve sporcularına bundan sonraki dönemde de imkanlar ölçüsünde desteklerini sürdüreceklerini vurguladı.

Reklam
Reklam

Belediye başkanı Dursun daha sonra spora katkılarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’e teşekkür plaketi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: