Gülşehir'de Kan Bağış Kampanyası

Türk Kızılayı Kayseri Bölge Kan Merkezi ve Nevşehir Şube Başkanlığı, Gülşehir'de kan bağışı kampanyası gerçekleştirdi.

Türk Kızılayı Kayseri Bölge Kan Merkezi ve Nevşehir Şube Başkanlığı, Gülşehir'de kan bağışı kampanyası gerçekleştirdi.

Mobil araçla belediye önünde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına, Gülşehir halkı yoğun ilgi gösterdi.

Bir doktor, bir uzman, üç hemşire ve iki destek personel ile 09.00-17.00 saatleri arasında 2 gün devam eden kampanya çerçevesinde, 150 ünite kan bağışı yapıldı.

AA muhabirine kampanya hakkında bilgi veren ekip başkanı Dr. Lütfiye Altınel, Gülşehir'de gerçekleştirilen kan bağış kampanyasına halkın gösterdiği ilgiden memnun kaldıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Kan bağışının önemine dikkat çeken Altınel, kan bağışı konusunda bilincin her geçen gün biraz daha arttığını, ancak yeterli olmadığını kaydetti.

Uzman Kürşat Bulut ise, kampanyayı Türk Kızılayı Kayseri Bölge Kan Merkezi olarak yaptıklarını ifade ederek, 2005 yılından bu yana mobil araçla Kayseri bölgeye bağlı Sivas, Nevşehir, Kırşehir, Niğde, Yozgat, Aksaray ve bu illere bağlı ilçelerde kan bağışı kabul ettiklerini, bağışların tamamının gönüllülük esaslarına göre yapıldığını belirtti.

Muhabir: Dilaver Can

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz