Gülşen Konser Verdi

Bodrum ilçesindeki Pasha Clup’te sahne alan ünlü sanatçı Gülşen ve DJ Ozan Çolakoğlu, bin 200...

Bodrum ilçesindeki Pasha Clup’te sahne alan ünlü sanatçı Gülşen ve DJ Ozan Çolakoğlu, bin 200 kişiye şarkılarını seslendirdi.

Bodrum Gümbet barlar sokağında bulunan Pasha Clup’te sahneye çıkan Gülşen aynı mekanda aynı DJ birlikte bir hafta arayla ikinci defa konser verdi. Konser öncesi clup’ın önünde 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mehter takımı marşlarını çaldı. Ardından Gülşen sahneye çıktı. Konseri izlemeye gelen Gülşen hayranları clup’e sığmayınca konseri teraslardan izledi. Yoğun ilgi gören Gülşen, şarkıcı Demet Akalın’a da cevap vermiş oldu. Geçen hafta Gülşen ile Demet Akalın karşılıklı iki clup’ta sahne almıştı. İkilinin konserinin ardından bir magazin haber sitesinde Demet Akalın'ın konserinde bin 100 kişi olduğu ve karşı clup'te çıkan Gülşen’i izlemeye gidenlerin yüz kişi olduğu iddia edilmişti. Dün tekrar aynı mekanda sahneye çıkan Gülşen bu iddiaya cevabını verdiği konserle gösterdi. Yaklaşık bin 200 kişinin dinlemeye geldiği pasha clup’te yer bulamayan vatandaşlar dışarıda ve teraslarda Gülşen’i dinlemek zorunda kaldı.

Reklam
Reklam

Öte yandan geçen hafta iki sanatçı konser vermiş ve Demet Akalın’ın konserine basın mensupları alınmamıştı. Geçen hafta yapılan haber basından ve sanat camiasından tepki toplamıştı. Haberi geçen magazin sitesinin yazarlığını ise Demet Akalın’ın yaptığı öğrenilmiş ve başka bir iddiaya göre ise Demet Akalın'ın haberi kendi yaptırdığı öne sürülmüştü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: