Gülsin Onay Büyüledi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın bu haftaki konserine dünyaca ünlü piyano sanatçısı Gülsin Onay konuk...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın bu haftaki konserine dünyaca ünlü piyano sanatçısı Gülsin Onay konuk solist olarak katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı'nda düzenlenen konserin orkestra şefliğini Patrick Souillot yaptı. Konsere Jean Sibelius'un Finlandiya adlı eseriyle başlayan orkestra daha sonra Gülsin Onay ile birlikte Edward Grieg'in Piyano Konçertosu'nu seslendirdi. Performanslarıyla dinleyicilerin beğenisini kazanan orkestra ve Gülsin Onay ilk bölüm sonunda yoğun alkış üzerine üç kez daha sahne aldı. Konserin ikinci bölümünde ise ünlü besteci Tchaikovsky'nin Senfoni No 6 eserini başarılı bir şekilde seslendiren orkestra, dakikalarca alkışlandı.

Reklam
Reklam

Ayrıca 2012 Türkiye'de Çin Yılı etkinlikleri kapsamında 14 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'da Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı'nda Pekin Operası Eskişehirlilerle bulaşacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: