Gülsüm Çolak'tan Kimsesiz Çocuklara Sinema Sürprizi

Siirt'te yaptığı sosyal çalışmalar ve eğitime verdiği desteklerle adından söz ettiren Siirt Valisi Musa Çolak'ın...

Siirt'te yaptığı sosyal çalışmalar ve eğitime verdiği desteklerle adından söz ettiren Siirt Valisi Musa Çolak'ın eşi Gülsüm Çolak, Saraçoğlu Çocuk Yuvası ile çocuk evlerinde kalan kimsesiz 55 çocuğa sinema keyfi yaşattı.

Kültür Merkezi Sinema Salonu'nda, "Sevimli Kahramanlar" adlı animasyon çizgi filmini çocuklarla birlikte izleyen Vali Musa Çolak'ın eşi Gülsüm Çolak, "Çocuklarımızı sinema, tiyatro gibi faaliyetlere götürerek eğitimlerinin yanı sıra sosyal gelişimlerini de sağlamayı amaçlıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Çolak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çocuk yuvasındaki yavrularımızla sık sık bir araya gelerek çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Çocuklarımızın geleceğini teminat altına almanın yolunun eğitimden geçtiğine inanıyoruz. Eğitim faaliyetlerinin yanı sıra bu yavrularımızın sosyal gelişimlerini tamamlamaları da bir gereklilik. Çocuklarımızın 4-7 Mayıs 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan GAP Genç Festivali'ne de katılmasını sağlayacağız."

Çolak, filmin ardından İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan hediye paketlerini, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Sayın ve Kültür Turizm Müdür Vekili Remzi Uslu ile birlikte çocuklara dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: