Gültekin’e Mezitli muhtarlarından tam destek var

CHP Mezitli Belediye Başkan A. Adayı Ali Gültekin Mezitli mahalle ve köy muhtarlarıyla kahvaltılı toplantı düzenledi.

CHP Mezitli Belediye Başkan A. Adayı Ali Gültekin Mezitli mahalle ve köy muhtarlarıyla kahvaltılı toplantı düzenledi. Muhtarların yoğun katılımın gözlemlendiği toplantıda projelerini anlatan Gültekin, “Göreve gelmemiz halinde demokrasimizin temel taşı olan muhtarlarımız ile sıkı işbirliği içerisinde olacağız. Muhtarlarımızın görüşleri doğrultusunda Mezitli’nin sorunlarını hep birlikte çözüme kavuşturacağız” dedi.

CHP Mezitli Belediye Başkan A. Adayı Ali Gültekin, mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda Mezitli’nin bünyesinde barındırdığı tarım, turizm, ticaret ve lojistik faktörlerinin altını çizerek, şöyle konuştu: “İlçemiz, her yönüyle büyük değerler bünyesinde barındırmaktadır. Buna rağmen bu gün Mezitlimiz hak ettiği ölçülerde gelişimini sürdürmemiştir. Sosyal alanlardan, istihdama pek çok konuda maalesef gerilere düşmüştür. Yine bugüne kadar her ne kadar iyi niyetle görev yapan yöneticilerimiz olsa da, sorunlara çözüm ve ilçemize yeni değerler ortaya koyma bağlamında yeterli olamamışlerdır. Eğlence hayatından, ticarete hala Mersin’in farklı yerlerine bağımlılığımız devam ediyor. Mezitli’de yaşayan insanlarımızın gidebileceği, bir sinema, bir tiyatro salonu, bir müze hala yoktur. Ve yine bir Cumhuriyet Meydanı, bir balıkçı barınağı yoktu, bir kapalı spor salonu, bir stadyumu… inanın saymakla bitmez yoklukluklarla boğuşmaktadır ilçemiz. Ve biz bu yokları var edebilmek için çevremizin ve hatta hiç tanımadığım değerleri insanlarımızın desteğini arkamıza alarak var etmeye talip olduk. Siz çok değerli muhtarlarımız bugün bizleri onurlandırarak davetimize katılım gösterdiniz. Bu süreç içerisinde bizlere verdiğiniz ilgi ve destek yolumuzu belirleyecek en önemli unsur olacaktır. Sorunlarınızı biliyoruz, yine sizlerin huzurunda burada söz veriyorum; siz muhtarlarımız mutlaka biz iş başına gelirsek yönetime etkin bir şekilde katılım göstereceksiniz. Her ay bir gün muhtarlar günü düzenleyerek sizin belediyemize getireceğiniz sorunları yine birlikte çözüme ulaştıracağız. Mezitlimizin en büyük sorunu istihdam ve bunun için sizlerle ve sivil toplum örgütlerimizle el ele vererek bunu aşmak istiyoruz. Balıkçılıktan, sosyal tesislere, üretime dayalı sanayi ve tabi ki tarım ürünlerinin teknolojik esaslara dayalı olarak üretilmesi, son sistem yöntemlerle pazarlanması, işte bunların hepsi beraberinde iş dünyasının canlanmasını getirerek, istihdamı da sağlayacaktır. Mevcut ekibimize her gün yeni katılımlar oluyor ve projelerimizi hayata geçirmek ve Mezitlimiz’i parlayan bir yıldız yapmaya sabırsızlanıyoruz. Başarı, bütün Mezitli’nin el ele vererek çalışmasıyla meydana gelecektir. Bu hizmet aşkı yolculuğumuzda bizimle omuz omuza yürümek isteyenlere kapımız sonuna kadar açık. Çoğaldıkça büyüyen, büyüdükçe başaran bir ekibin ilçemize hizmet bağlamında varamayacağı yer yoktur. Herkesi Mezitli’yi geleceğe taşıma yolculuğumuzda yanımızda görmek istiyoruz.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: