Gültiken gitti, Sinan Engin geldi!

Ve Beşiktaş'ta beklenen gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı takımın idari menajeri Ali Gültiken görüvinden istifa ederken, Sinan Engin genel menajerlik görevine resmen getirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada Ali Gültiken'e; "Sayın Gültiken'e 12 Haziran 2006 tarihinden bugüne kadar yaptığı faydalı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki çalışma hayatında ve yaşantısında başarılar dileriz" sözleriyle veda edilirken, Beşiktaş Kulübü'nün yeni Genel Menajeri Sinan Engin'in göreve getirildiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Yapılan açıklamada, "Kulübümüz'e daha önceki yıllarda futbolcu ve menajer olarak başarılı hizmetlerde bulunan Sayın Sinan Engin, bugün itibariyle Futbol Takımımız'da Genel Menajerlik görevine başlamış olup, kendisine başarılı çalışmalar dileriz." denildi.

GÜLTİKEN: "BAŞARILAR DİLİYORUM"
Beşiktaş Futbol Takımı İdari Menajerliği görevinden ayrılan Ali Gültiken, dün akşam kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in, yaptıkları görüşmede kendilerinin Sinan Engin ile göreve devam etmek istediklerini kendisine ilettiğini belirterek, "Ben de bugün itibariyle görevimden ayrıldım" dedi.

Ali Gültiken, yaptığı açıklamada, görevde bulunduğu süre içerisinde Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda büyük çaba harcadığını ifade ederek, "Bu dönem boyunca son gelişen olaylarla birlikte büyük desteğini gördüğüm taraftarımıza ve Beşiktaş camiasına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Beşiktaş'a hizmet etmenin hangi dönemde olursa olsun kendisi için gurur verici olduğunu dile getiren Ali Gültiken, "Bu camianın her zaman en yukarılarda olmasını arzu eden birisi olarak yeni sezonda lig şampiyonluğu, Türkiye ve Süper kupaların yanı sıra, Avrupa'da ekibimizin başarılar elde etmesini temenni ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Siyah-beyazlı takım içinde başka birimde görev alması konusuna da değinen Gültiken, "Başka birimlerde görev almam konusunda bana yapılan öneriyi bugün itibariyle uygun görmediğim için, kulübümün isteği doğrultusunda mevcut görevimden ayrılıyorum. Son günlerde yaşanan gelişmelerle ilgili daha detaylı bilgilendirmeyi önümüzdeki günlerde basın yoluyla yapacağım" diyerek sözlerini tamamladı.