Gülüç'e Gençlik Merkezi Yapılacak

ZONGULDAK (AA) – Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, kente yapılması planlanan dört gençlik merkezinden birinin beldelerine inşa edileceğini söyledi.

ZONGULDAK – Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, kente yapılması planlanan dört gençlik merkezinden birinin beldelerine inşa edileceğini söyledi. Güngör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan'ın beldeye gençlik merkezi yapılması için büyük çaba sarf ettiğini söyledi. Gençlik merkezinin yeri için halı sahanın yıkım kararının alındığını ifade eden Güngör, "Ramazam Bayramı'na kadar yerin tesliminin yapılması durumunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü zemin etüdünü yaptıracak ve projeyi uygulayacak. Sadece Gülüç'te değil, Zonguldak'ın diğer bölgelerindeki vatandaşlarımız da gençlik merkezine kavuşacaklar" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz