Gülümse Yeter 14.Bölüm Fragmanı 25 Ekim Show Tv Sarp Yasemin Öpüşme Sahnesi

Show Tv Dizisi Gülümse Yeter 14.Bölüm Fragmanı Yayınalndı 25 Ekim tanıtımı Gülümse Yeter 14.Bölümde Kahkaha Devam ediyor. Gülümse Yeter Yeni Bölümde Heyecan Dorukta Gülümse Yeter 14.Bölüm Özeti Gülümse Yeter 14.Bölüm Fragmanı İzle Gülümse Yeter 14.Böl

başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin yer alıyor. Salı akşamları ekrana gelen Gülümse Yeter dizisinde Sarp ve Yasemin arasında yaşanan kavga'nın ardından Cem'in Yasemin'e karşı yaptıkları Sarp tarafından görülecektir. Gülümse Yeter heyecan dozu yüksek yeni bölüm ile yarın akşam ekrana gelecek.

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Gülümse Yeter”in 12. bölümünde; Artık sevgili olan Yasemin ve Sarp şimdilik ilişkilerini ailelerinden gizleme kararı alırlar. Aynı evde yaşarken birbirlerinden uzak durmaya ve açık vermemeye çalışan çift kendilerini komik durumların içinde bulurlar. Mirası alabilmesi için Sarp’ın evlenmesi gerektiğini duyan ev halkı Sarp’ı evlendirebilmek için birbirleriyle yarışırlar.

Reklam
Reklam

Ayten bu uğurda karakolluk olurken, Nermin ve Lütfü ikilisi Gül’ü övme telaşına düşerler. Ayten’in durumunu kullanmak isteyen Nermin şantaj yaparak rolleri tersine çevirmeye çalışır. Bir tarafta Seçil’in sınav baskısı bir tarafta Kemal’in kalmaya karar vermesi Gül’ün duygularını allak bullak eder. Seçil’in son hamlesiyle paniğe kapılan Gül, sınav stresini Kemal’in yardımlarıyla aşar. Şoförlük kariyerini trafik kazasıyla bitiren, sonunda da dayak yiyen Lütfü’yü Hasan Efendi'nin evde oturtmaya niyeti yoktur, onun için yine arabalarla ilgili bir kariyer planlaması yapmıştır bile.

Hasan Efendi ve Tevfik’in iddiası hastanede biterken, yapılan bir yanlışlık sonucu Hasan efendiyi hastalık korkusu sarar. Bu korkuyla alelacele verdiği kararlardan sonrasında pişmanlık duyacaktır. Yasemin’i elde etmek için her yolu deneyen Cem, Lütfü’den aldığı tüyolarla Özdemir'lerin eski evini satın almaya karar verir. Sarp da mirası almasıyla birlikte eski eve talip olunca, Cem ile arasında büyük mücadele başlar.

Reklam
Reklam

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği ve 12 temmuz salı günü ilk bölümü ile Show Tv ekranlarında olacağı duyurulan Gülümse Yeter dizisinin tam liste oyuncu kadrosu belli oldu. Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin yer aldığı Gülümse Yeter dizisinin yönetmenliğini ise Serdar Gözelekli yapacak. Gülümse Yeter dizisinin senaristliğini ise Banu Kiremitçi’nin yapacak

Gülümse Yeter Dizisi Oyuncu Listesi ve Karakterleri

Erdal Özyağcılar(Hasan)

1948 yılında Bursa’nın İznik ilçesinde dünyaya gelen Özyağcılar 68 yaşındadır. İlerlemiş yaşına rağmen hala dizilerin aranan adamları olmayı başarmaktadır. Şehir Tiyatrolarından emeklidir. Elveda Rumeli ve Bizimkiler dizileri ile ismini dünyaya da duyurmuştur.

Düzenli disiplinli bir adam. Yıllardır Lütfi’nin babasının şirketinde makam şoförü çalışmış; ancak işlerin başına Lütfi geçince şirket batmış o da işten kovulmuş.

erdal-ozyagcilar gülümse yeter dizisi oyuncusu

Reklam
Reklam

Aslı Bekiroğlu(Yasemin)

1997 İstanbul doğumlu güzel oyuncu 19 yaşındadır. Son olarak Adı Mutluluk dizisinde rol almıştır.

Yasemin Lütfi’nin kızıdır. Düğün hazırlıkları yapıyor, babasını zengin sanıyor; ama babası iflas etti.

Aslı Bekiroğlu gülümse yeter dizisi oyuncusu

Pamir Pekin(Kemal)

Son olarak İlişki Durumu Karışık dizisi ile ekranlara gelmiştir.

Gül’ün sevgilisi

Pamir Pekin gülümse yeter dizisi oyuncusu

Yılmaz Kunt(Sarp)

1994 Ankara doğumlu olan yakışıklı model 2015 yılı Best Model Of Turkey ve Best Model Of World birincisidir.

Ahmet’in oğlu. Hasan’ın torunu. Yurt dışında eğitim görmüş yakışıklı bir genç.

yılmaz kunt gülümse yeter dizisi oyuncusu

Sermet Yeşil(Ahmet)

Son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol almıştır

Hasan’ın büyük oğlu. Oto tamir dükkanı var.

Sermet Yeşil gülümse yeter dizisi oyuncusu

Erkan Sever(Lütfi)

Son olarak Güzel Köylü dizisinde rol almıştır

Yasemin’in babası. Dolandırıcı bir işadamı

Erkan Sever gülümse yeter dizisi oyuncusu

Seray Kaya(Gül)

Son olarak Kocamın Ailesi dizisinde Miray karakterine hayat vermiştir.

Reklam
Reklam

Yasemin’in Doktor ablası. Lütfi ve Nermin’in büyük kızı. Para harcamaya karşı olan kendi parasını kendi kazanmak isteyen bir kız. seray kaya Hayata Gülümse Dizisi Oyuncuları

Evrim Doğan(Nermin)

1977 doğumlu olan güzel oyuncu 39 yaşındadır. Son olarak Vicdan dizisinde Gizem karakterini canlandırmıştır.

Yasemin’in ve Gül’ün annesi. Botoks manyağı bir kadın

evrim-dogan gülümse yeter dizisi oyuncusu

Uğur Kurul(Cem)

1991 İstanbul doğumlu genç oyuncu son olarak Güllerin Savaşı dizisinde Taner karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır.

Yasemin’in nişanlısı. Zengin ailenin çocuğudur; ama vurdum duymazdır.

uğur kurul gülümse yeter dizisi oyuncusu

Aslı Altaylar(Ayten)

Ahmet’in hanımı

Aslı Altaylar gülümse yeter dizisi

Elit Andaç ÇAM

Son olarak Yaz’ın Öyküsü dizisinde Selin karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır.