Gül'ün Çanakkale Temasları Devam Ediyor

CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kazdağları'nda siyanürlü altın aranmasını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e şikayet etti.

CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kazdağları'nda siyanürlü altın aranmasını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e şikayet etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çanakkale temasları çerçevesinde valiliğin ardından Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ziyaret etti. Geniş güvenlik tedbirleri altında belediyeye gelen Gül'ü vatandaşlar alkışlarla karşıladı. Vatandaşları selamlayan Gül, daha sonra başkanlık makamına geçti. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Vali Güngör Azimtuna'nın da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Ülgür Gökhan, Cumhurbaşkanı Gül'e brifing verdi. Kazdağları'nda siyanürlü altın aranmasından şikayet eden Gökhan,

Reklam
Reklam

"Kazdağları bizim için önemli bir yer. Orada 34 tane ruhsatlı maden ocağı var. Biz madenlerin çıkarılmasına karşı değiliz. Ancak kaçak aranmasına karşıyız. Bugün Çan ilçesini ziyaret edeceksiniz. Helikopterle geçerken lütfen maden ocaklarına bir bakın. Bu konuda sıkıntılıyız. Sizden destek bekliyoruz" dedi.

Gül ise, bu meselenin hassasiyet gösterilmesi gereken bir konu olduğunu söyledi. Gökhan, Gül'e peynir helvası ve Ezine peyniri ile çilek ikram etti. Gül, tatlı ve çileğin tadına baktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: