Gümeli Belediye Başkanı 3 yıllık çalışmalarını değerlendirdi

Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam, 3 yıllık çalışmalarını değerlendirdi.

Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam, 3 yıllık çalışmalarını değerlendirdi.

Saydam, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 yıl içinde mahalle yollarına 3 bin 500 metrekare kilit parke taşı ve belde geneline ise 30 kilometre su borusu döşediklerini söyledi.

Gümeli yaylalarına ulaşımı kolaylaştırmak için yollarda iyileştirmeler yaptıklarını ifade eden Saydam, beldeye kazandırdıklarını PTT şubesi sayesinde belde halkının PTT hizmetleri için 25 kilometre uzaktaki Alaplı ilçesine gitmek zorunda kalmadığını belirtti.

Reklam
Reklam

Spor salonunun ihale aşamasına geldiğini ve önümüzdeki aylarda temelini atmayı planladıklarını ifade eden Saydam, şunları kaydetti:

"Aile hekimliğine geçmesinden sonra sağlık ocağımıza her hafta cuma günü doktor gelmektedir. Beldemizde sürekli bir doktor bulundurmak için belde nüfusunun 2 bin 900'den, 3 bin 500'e çıkarılması gerekmektedir. Tüm vatandaşlarımız ilk adreslerini Gümeli olarak yaptırırlarsa, sürekli bir doktor beldemize hizmet edecektir. Bu sayede İller Bankası'ndan daha fazla pay alma imkanımız olacak."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: