Gümeli Belediye Başkanı Saydam:

ZONGULDAK (AA) – Alaplı ilçesi Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam,  beldede spor salonun inşaatının başladığını bildirdi.

ZONGULDAK – Alaplı ilçesi Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, beldede spor salonun inşaatının başladığını bildirdi. Saydam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, spor salonunun beldeye yapılması için büyük mücadele verdiklerini söyledi. Spor salonun 2 bin nüfusa hizmet edeceğini ifade eden Saydam, “Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ihalenin tamamlanmasının ardından beldemizde spor salonunun yapılmasına başlandı. Tesis bin metrekare alan ve 250 kişilik oturma kapasiteli olacak. Beldemizin böyle bir salona ihtiyacı vardı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: