Gümeli İlköğretim Okulundan Odabaş’a Teşekkür Plaketi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Gümeli beldesi İlköğretim Okulu tarafından okula vermiş olduğu desteklerden dolayı Türk...

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Gümeli beldesi İlköğretim Okulu tarafından okula vermiş olduğu desteklerden dolayı Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’a teşekkür plaketi verildi.

Alaplı ilçesine bağlı Gümeli beldesi İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Hüseyin Hatıl beraberinde Gümeli Eğitim, Sağlık, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Baytekin ile birlikte Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’ı ziyaret ederek okula vermiş olduğu desteklerden teşekkür plaketi verdiler.

Reklam
Reklam

Ziyarette konuşan Gümeli Eğitim, Sağlık, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Baytekin, sendikanın organizasyonuyla Erdemir çalışanlarının yaptığı bağış sayesinde okulda önemli çalışma yaptıklarını belirterek, “Erdemir çalışanlarına ve Türk Metal Sendikası’na sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş da gerek sendikanın gerekse Erdemir çalışanlarının, toplumsal çıkarlarda her zaman gereğini yaptığını hatırlatarak, imkanlar dahilinde bu tür destekleri sürdüreceklerini söyledi.

Sendika Şube Sekreteri Metin Ercan ve Mali Sekreter Sedat Taşdelen’in de hazır bulunduğu ziyarette, Odabaş’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: