Gümrük Kapılarında 6 Milyon 223 Bin TL’lik Kaçak Eşya Ele Geçirildi

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan gümrük kapılarında ekim ayı içerisinde toplam 6...

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan gümrük kapılarında ekim ayı içerisinde toplam 6 milyon 223 TL değerinde kaçak eşya ele geçirildi.

Bölge müdürlüğü görevlileri tarafından bir ay boyunca yapılan kontrollerde 15 kaçak ticari eşya ve 4 uyuşturucu madde olayı ortaya çıkarıldı. Kaçakçılık olaylarında içerisinde en dikkati çeken ise uyuşturucu madde yakalaması oldu. Ekiplerin yaptığı kontrollerde piyasa değeri 5 milyon 478 bin TL olan yaklaşık 88 kilogram eroin maddesi ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Ekipler yasa dışı yollardan Avrupa ülkelerine geçmeye çalışan 7 kaçağı gümrük sahasında yakaladı. Bir ayda meydana gelen kaçakçılık olaylarıyla ilgili olarak 30 kişi adli makamlara sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz