Gümrükçüoğlu: Esnaf Isterse Açık AVM Için Gerekli Adımları Atarız

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, esnaf istemesi halinde belediye olarak Uzunsokak’ın açık hava...

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, esnaf istemesi halinde belediye olarak Uzunsokak’ın açık hava alışveriş merkezine dönüştürülmesi yönünde gerekli adımları atabileceklerini söyledi.

Uzun Sokak’ta esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, esnafın sorun ve isteklerini dinledi. Esnafa Uzun Sokak’ın üstünün kapatılıp açık AVM'ye dönüştürülmesi projesiyle ilgili düşüncelerini de soran Gümrükçüoğlu, esnafların kendi aralarında bir mutabakata varmaları halinde belediye olarak ellerinden gelen yardımı göstereceklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Trabzon için her şeyin en güzeli yapmaya gayret gösterdiklerini anlatan Gümrükçüoğlu, "Vatandaşlarımızın ve esnafımızın isteklerini yerine getirmek bizim için birinci öncelikli sorumluluğumuzudur. Uzun Sokak’ın üstünün kapatılarak bir açık AVM’ye dönüştürülmesi yönünde esnafımızın bizden bir talebi olur ise belediye olarak atılması gereken adımları atarız." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: