Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü Uyuşturucu Kaçakçılarına Göz Açtırmıyor

Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü, Temmuz ayında toplam 203 olayda 46 milyon 704 bin 873 TL...

Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü, Temmuz ayında toplam 203 olayda 46 milyon 704 bin 873 TL değerinde uyuşturucu ve ticari eşya kaçakçılığının ortaya çıkarıldığını bildirdi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 1-31 Temmuz 2012 tarihleri arasını kapsayan bir aylık dönemde yapılan operasyonlarda, 46 milyon 704 bin 873 TL değerinde uyuşturucu ve gümrük kaçağı eşya ele geçirildiği belirtildi. Yurt genelinde yapılan operasyonlarda 15 ilde toplam 203 kaçakçılık olayı ortaya çıkarılırken, operasyonlarda kaçakçılık faaliyetlerinde kullanılan ve aralarında bir adet geminin de bulunduğu toplam 67 araca el konulduğu ifade edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz