Gümüş Çocuk, Şiranlı Öğrencilerle Buluştu

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nün hazırladığı Gümüş Çocuk Projesi, Şiran’daki öğrencilere anlatıldı. Çocuk Şube...

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nün hazırladığı Gümüş Çocuk Projesi, Şiran’daki öğrencilere anlatıldı. Çocuk Şube ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri, projenin ve Gümüş Çocuk maskotunun, polislik mesleğini sevdirmede ve çocukları tehlikelere karşı bilinçlendirmede etkili olacağını belirtti.

Şiran ilçe merkezindeki okulları ziyaret ederek çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Çocuk Şube ve TDP Şube Müdürlüğü görevlileri, ilköğretim ve ortaöğretim düzeyindeki öğrencilere tehlikelere karşı nasıl korunabilecekleri ve polisle nasıl irtibata geçebileceklerini anlattı. Çocuk Şube Müdürü Selçuk Yağcı, Şiran Çok Programlı Lisesi’nde Sanal Tehlike konulu konuşmasında, öğrencileri internette karşılarına çıkabilecek tehlikelere karşı uyardı.

Reklam
Reklam

Okul ziyaretlerinde özellikle küçük öğrenciler, Gümüş Çocuk maskotuna büyük ilgi gösterirken, maskota ulaşabilmek için birbirleriyle yarıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: