Gümüş Saplı Emzik Antalya'da Tanıtıldı

Antalya’da, bu yıl 17'ncisi düzenlenen Expo Silver Antalya Gümüş Takı ve Saat Fuarı'nda gümüş saplı...

Antalya’da, bu yıl 17'ncisi düzenlenen Expo Silver Antalya Gümüş Takı ve Saat Fuarı'nda gümüş saplı emzik büyük ilgi gördü. Türkçe, İngilizce, Rusça ve Arapça olarak "Hoşgeldiniz", "Maşallah", "Allah Uzun Ömürler Versin", "Tanrı Seni Korusun" yazılı gümüş saplı emzikler tanıtıldı.

PEMBE ALTINDAN YAPILDI

Fuarın en ilgi çeken ürünlerinden biri olan her renkten gümüş saplı emzikler, Türkçe, İngilizce, Rusça ve Arapça olmak üzere dört dilde üretiliyor. Sapı gümüşten veya rose gold'dan (pembe altın) yapılan ve 35 dolara satılan emzik anne ve anne adaylarının ilgisini çekti.Fuarda gümüş ve saat sektöründe yer alan Sezgin Group Satış Müdürü Uğur Alan, bu yıl ürettikleri sapı gümüş emziklerin ilgi gördüğünü söyledi. Gümüşten yeni ürünler tasarlama kapsamında emzik fikrinin ortaya çıktığını ifade eden Alan, "Gümüş zaten hijyen açısından önemli bir maden ve mama kaşıklarında kullanılıyor. Bebek emziği bu yaratıcı fikirden ortaya çıktı. Çok rağbet görüyor. Özellikle yurtdışından çok rağbet var. Bizde gümüş emzik biraz gerilemiş ama yurt dışında unutulmamış. Biz bu amaçla ülkemizde gümüş saplı emzik üretimine başladık. İlgiden memnunuz. Dört dilde yazılar var üzerinde. Ama talep gelmesi durumunda başka dillerde de üretim yapabiliriz” şeklinde konuştu. Alan, gümüş saplı emziğin 35 dolardan alıcı bulduğunu sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

HEM EMZİK HEM TAKI

Bu yıl 9 bin emzik satışı beklediklerini ifade eden Alan, "Bebek ileride bu emziği hatıra olarak güzel bir takı olarak kullanabilir" dedi.

Gümüş saplı emziklerden deneyen anne Seçil Aksoy, "Alternatif bir emzik türü olmuş. Seçenekler de var. Anne ve adayları için çok güzel bir ürün" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: