Gümüşhacıköy Kaymakamı Baş'tan Veda Ziyaretleri

Kaymakamlık kursu için Ankara'ya gidecek olan Gümüşhacıköy Kaymakamı Hüseyin Baş, Belediye Başkanı Mustafa Saatçi'ye veda ziyaretinde bulundu. 

Kaymakamlık kursu için Ankara'ya gidecek olan Gümüşhacıköy Kaymakamı Hüseyin Baş, Belediye Başkanı Mustafa Saatçi'ye veda ziyaretinde bulundu. Gümüşhacıköy'e 5 ay önce atanan Kaymakam Baş, ilçedeki vatandaşların desteklerinden dolayı teşekkür etti. Baş, Gümüşhacıköy'de görev yapmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, görevi boyunca köyleri ve ilçenin her noktasına hizmet götürebilmek için mücadele ettiğini ifade etti. Gümüşhacıköy Kaymakamı Hüseyin Baş'ın kendisini yapmış olduğu veda ziyareti için teşekkürlerini belirten Saatçi "Kaymakamımıza bugüne kadar Gümüşhacıköy ve köylerine yapmış olduğu tüm çalışmalar dolayısıyla teşekkür ediyor, yeni görev yerinde kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: