Gümüşhacıköy'de Vergi Haftası Etkinlikleri

Gümüşhacıköy Vergi Dairesi Müdürü Harun Yılmaz, ilçede Vergi Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleneceğini söyledi.

Gümüşhacıköy Vergi Dairesi Müdürü Harun Yılmaz, ilçede Vergi Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleneceğini söyledi. Yılmaz, yaptığı açıklamada, verginin, toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftasının "Vergi Haftası" olarak kutlandığını söyledi. Bu yıl 25'incisi kutlanacak Vergi Haftası'nda çeşitli programlar düzenleneceğini ifade eden Yılmaz, "Vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırılması, 'Verginle Güvendesin', 'Fiş almazsak Kaça(k) olur' ve 'Verginin meyvesi hizmettir' sloganlarıyla verginin ülkemiz ekonomisindeki önemi anlatılacak, mükelleflerimiz ziyaret edilerek mükelleflerimize kayıt dışı ile mücadele edileceği anlatılacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: