Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı Basın Toplantısı Düzenledi

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, düzenlediği basın toplantısı ile 1999 yılından bugüne kadar yaptıkları ve...

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, düzenlediği basın toplantısı ile 1999 yılından bugüne kadar yaptıkları ve önümüzdeki seçime kadar olan süreçte yapmayı planladıklarını anlattı.

Gümüş Otel’de düzenlenen ve Gümüşhane ve Trabzon’dan gelen gazeteciler ile Belediye yöneticilerinin katıldığı toplantıda sunum eşliğinde ilk olarak yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Canlı, temel hedeflerinin yaşanabilir ve marka değeri yükselen bir kent oluşturmak olduğunu söyledi.

Görev süresi içerisinde bütün kamu ve sivil toplum kuruluşları ile maksimum düzeyde işbirliği ile imkanları zorlayarak hizmet üretmeye gayret ettiklerini dile getiren Başkan Canlı, çalışmalarını 2009 yılı öncesi, 2009 yılı sonrası ve 2013 yılındaki projeleri olmak üzere üç başlık altında topladı.

Reklam
Reklam

Bu çalışmaları yaparken muhalefet partili belediye başkanı olması münasebetiyle merkezi bazda sıkıntı yaşamadığını ancak yerel bazda bazı sıkıntılar yaşadığını belirten Canlı, “Kamuoyunda muhalefet partili olmamızın dezavantaj olduğu algısı çok fazla. Ancak ben buna katılmıyorum. Merkezi bazda olaylara geniş açıdan bakan insanlarla hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Hatta şunu da iddia edebilirim ki, çoğu iktidar partili belediye, bizim merkezden aldıklarımızı alamıyor. Ben bugüne kadar ilimize gelen hiçbir bakanımıza asla saygısızlıkta bulunmadım. Gerektiğinde havaalanında karşıladım. İlimizdeki temaslarında hep yanlarında oldum. Bunun karşılığında da, sağ olsunlar onlarda bizim taleplerimize muhalefet partiliyiz gözüyle bakmadan olumlu yaklaştılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca Belediye Meclis üyelerimize ve çalışma arkadaşlarıma, az imkanla çok iş yapmamıza katkı sağladıkları için özellikle teşekkür ediyorum.” dedi.

Temel hedeflerinin başta merkezi hükümet olmak üzere bütün kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve şehri oluşturan halk katmanlarıyla işbirliği yaparak Gümüşhane’nin yaşanabilirliğini artırmak ve halka hizmet etmek olduğunu vurgulayan Başkan Canlı, “Belediyemize katkı koyan Merkezi Hükümete, Kamu Kurumlarına, Sivil Toplum Örgütlerine, Belediye Meclis Üyelerine, çalışma arkadaşlarıma ve halkımıza şükranlarımı sunarım” dedi.

Reklam
Reklam

Toplantı, soru-cevap kısmının ardından yenilen öğle yemeği ile son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: