Gümüşhane Belediyesinden Iş Yeri Satışı

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, yeni belediye binası ile birlikte yapılan iş yerlerinin satışa çıkarıldığını bildirdi.

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, yeni belediye binası ile birlikte yapılan iş yerlerinin satışa çıkarıldığını bildirdi.

Canlı, yaptığı yazılı açıklamada, 8 katlı olarak inşası sürmekte olan belediye binasında 9 adet dubleks iş yeri olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"İş yerlerinin yanı sıra yeni binamızda çok amaçlı toplantı salonu, konferans salonu, nikah salonu, sivil toplum örgütleri için ofisler, bilgisayar eğitim salonu, belediye meclis salonu, yemekhane, kapalı otopark gibi iş yerleri ve salonlarımız bulunmaktadır. Belediye meclisi olarak 9 adet dubleks iş yerinin satışının yapılarak belediyemize gelir getirmesi kararlaştırılmıştır. Bu nedenle 113 metre karelik iş yerimizi satışa çıkarmış bulunmaktayız. Diğer iş yerlerimiz de zamanı geldikçe satışa çıkarılacaktır."

Reklam
Reklam

Muhabir: İbrahim Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: