Gümüşhane Belediyesi'nin Konut Satış Ihalesi

Gümüşhane Belediyesi'nce Hasanbey Mahallesi'nde yapılacak 120 konutluk müze evlerinin ihalesi gerçekleştirildi.

Gümüşhane Belediyesi'nce Hasanbey Mahallesi'nde yapılacak 120 konutluk müze evlerinin ihalesi gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Mustafa Canlı başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda, A Blok'taki 20 konut için gerçekleştirilen ihaleye 8 kişi katıldı.

İhale öncesi konuşan Canlı, belediye olarak konutları kar amaçlı yapmadıklarını belirterek, "Belediye olarak burada para kazanma mantığımız asla olmadı. Biz orayı bir arsa olarak satmış olsak çok daha karlı olacaktı" dedi.

Belediye olarak vatandaşı gözeten bir düşünce içerisinde olduklarını ifade eden Canlı, "Belediyenin de bir projesi olsun düşüncesiyle hareket ettik. Dolayısıyla güzel bir yatırım olduğunu düşünüyorum. Elimizden geldikçe evleri kaliteli bir şekilde yapıp teslim edeceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Canlı'nın konuşmasının ardından gerçekleştirilen ihale ile 8 daire sahiplerini buldu, 12 daire için ise alıcı çıkmadı. Belediye Başkanı Canlı, alıcı çıkmayan dairelerin, aynı şartlarla 15 gün süreyle pazarlık usulüyle satılacağını bildirdi.

Canlı, 22 Ocak'ta B Blok, 23 Ocak'ta C Blok, 24 Ocak'ta D Blok, 25 Ocak'ta E Blok ve 28 Ocak'ta F Blok'un ihalelerinin gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Muhabir: Osman Yetim

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: