Gümüşhane için hizmetler devam edecek

23. Dönem Gümüşhane Milletvekili Prof. Dr Yahya Doğan, Başbakan Erdoğan'ın açıkladığı

23. Dönem Gümüşhane Milletvekili Prof. Dr Yahya Doğan, Başbakan Erdoğan'ın açıkladığı 61. Türkiye Cumhuriyeti hükümeti kabinesinin uyum içerisinde çalışacağına inandığını söyledi.

23. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Yahya Doğan, yeni kabinenin ülke için hayırlı olması temennisinde bulundu. Doğan, "deneyimli ve çalışkan bakanlarımızın oluşturduğu bir kadronun yeni dönemde de iş başında olacağını belirterek, uyum içerisinde, memleket meselelerine hakim, çalışkan bir ekip oluşturuldu. Bazı bakanlarımızı arayarak tebrik ettim, başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum." dedi.

Reklam
Reklam

HİZMETLER KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK
23. Dönem milletvekilliği çalışmalarında Gümüşhane'ye bir çok yapıtı kazandırma şansı da yakaladıklarını da kaydeden Doğan, kabinedeki yeni isimlerle birlikte tecrübeli isimler de var, özellikle Sağlık Bakanımız, Ulaştırma Bakanımız ilk göze çarpan isimler, hakikaten çalışkan ve iyi hizmetler de bulundular, bu dönemde de Gümüşhane'ye hizmetler yönünden bir aksama olmayacaktır, bizim zamanımızda başlatılan çalışmaların aynen devam edeceğine inanıyorum, özellikle Kelkit ve Gümüşhane'nin rüyası olan Sadak barajı, Sadak barajından elde edilen ve Kelkit ilçemizin içme suyu sorununa çözüm getirecek olan proje de çalışmalar, belli başlı icraatlarımız bakımından önemli yer teşkil etmektedir." diye konuştu.

GÜMÜŞHANE'Yİ YAKINDAN TAKİP ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Yeni dönem de Gümüşhane için yapılan çalışmaları yakından takip etmeye devam edeceklerini kaydeden 23. döenm Milletvekili Doğan, "hizmet için illa ki milletvekili olmaya gerek yok, yaşamımızın her alanında Gümüşhaneyi konuşmaya, savunmaya, hizmetlerin getirilmesi noktasındaki uğraşlarımıza devam edeceğiz."ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz