Gümüşhane İl Genel Meclisi Toplantıları Sona Erdi

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı toplantıları sona erdi.İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu başkanlığında...

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı toplantıları sona erdi.

İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’ın da katıldığı toplantıların son gününde DOKAP eylem planı kapsamından yürütülen Yeşil Yol çalışmaları hakkındaki teklif yazısı görüşüldü.

Oy birliği ile kabul edilen bu maddenin ardından kapanacak belde belediyelerine ait eski araçların satışı ile ilgili İl Özel İdaresine yetki verildi.

Toplantıda son olarak Kale’de TOKİ tarafından yaptırılan okulun Milli Eğitim’e devri konusu görüşüldü. Madde Eğitim ve Kültür Hizmetleri Komisyonuna havale edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz