Gümüşhane İl Genel Meclisinin Aralık Ayı Toplantıları Başladı

Gümüşhane İl Genel Meclisinin Aralık ayı toplantıları başladı.Meclis Başkanı Sebahattin Çobanoğlu başkanlığında İl Genel Meclisi...

Gümüşhane İl Genel Meclisinin Aralık ayı toplantıları başladı.

Meclis Başkanı Sebahattin Çobanoğlu başkanlığında İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıların 5 gün sürmesi planlanıyor.

Toplantının ilk gününde Gümüşhane Merkez ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetine Ziya Eryılmaz ile İzzet Aşkın’ın seçildiğini ifade eden Meclis Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, diğer ilçelerde de toplantılar süresince hayırsever vatandaşlar arasından üye seçiminin yapılacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Aralık ayı gündeminde çeşitli imar planları ve İl Genel Meclisine havale edilen konuların görüşüleceğini ve komisyonların çalışacağını kaydeden Başkan Çobanoğlu, “Geçtiğimiz ay yorucu bir bütçe maratonu gerçekleştirmişti arkadaşlarımız. Bu ayda çalışmalarımıza aynı tempo ile farklı konularda devam edeceğiz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: