Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Haziran Ayı Toplantıları Başladı

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Haziran ayı toplantıları başladı.Meclis toplantı salonunda Meclis Başkanı Sebahattin Çobanoğlu başkanlığında,...

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Haziran ayı toplantıları başladı.

Meclis toplantı salonunda Meclis Başkanı Sebahattin Çobanoğlu başkanlığında, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’ın da hazır bulunduğu toplantıların beş gün sürmesi planlanıyor.

Geçtiğimiz ay ihtisas komisyonlarına gönderilen konular ile gündeme dahil edilen konuların görüşüleceği toplantıların ilk gününde İl Genel Meclisi üyelerinin sözlü ve yazılı önergeleri alındı.

Gündem dışı söz alan AK Parti Grup Başkanı Naim Ağaç ve Kürtün İl Genel Meclisi üyesi Mesut Şen’in şehir ve ülke gündemine dair yaptığı değerlendirmelerin ardından konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, bu ayki toplantılarda ilçe Kaymakamlarının köylerinde yapılan yatırımlar hakkında İl Genel Meclisi üyelerine bilgi vereceğini, ayrıca İl Özel İdaresi’nin 2013 yılı kesin hesap cetvelleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşüleceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz