Gümüşhane İl Özel İdaresi Bayramlaştı

Gümüşhane İl Özel İdaresinde geleneksel hale getirilen bayramlaşma töreni, tatilin ardından ilk mesai gününde gerçekleştirildi.Kuruma...

Gümüşhane İl Özel İdaresinde geleneksel hale getirilen bayramlaşma töreni, tatilin ardından ilk mesai gününde gerçekleştirildi.

Kuruma ait sosyal tesislerde düzenlenen bayramlaşma törenine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Akçay, Yol-İş Sendika Temsilcisi İlyas Kocaman, birim müdürleri ve çok sayıda kurum çalışanı katıldı.

Törende yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin en üst düzeyde yaşandığı müstesna aylardan olan Ramazan ayının ardından bayrama erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını ifade eden Genel Sekreter Akdoğan, “Bayramlar, milli, dini duyguların, geleneklerin yaşanarak gelecek nesillere aktarıldığı, millet olma şuurunun güçlendiği, sevgi ve hoşgörünün yaşandığı günlerdir.” dedi.

Reklam
Reklam

Bayram vesilesi ile oluşan bu ortamın bayramdan sonra da devamını dileyen Akdoğan, tüm personelin Ramazan bayramını kutladı. Bayramla ilgili konuşmasının ardından iş sezonunun ortasında olunması nedeniyle çalışmalarla ilgili durum değerlendirmesinde bulunan Akdoğan, 2012 yılı iş sezonu sonunda programa göre hedeflerine ulaşmayı tahmin ettiklerini belirterek, personelden biraz daha gayret ve özveri göstermesini istedi.

Törende konuşan sendika temsilcisi İlyas Kocaman ise Ramazan ayının kurum ve çalışanlar olarak sorunsuz bir şekilde geçirildiğini belirterek herkese teşekkür etti ve bayramını kutladı.

Programın sonunda personelin talep ve sıkıntıları dinlendikten sonra bayramlaşma gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz