Gümüşhane Köy Yollarında Tabela Seferberliği

Gümüşhane İl Özel İdaresi, köy yollarının yükselen standartlarına bağlı olarak trafik işaret, uyarı ve ikaz...

Gümüşhane İl Özel İdaresi, köy yollarının yükselen standartlarına bağlı olarak trafik işaret, uyarı ve ikaz levhası seferberliği başlattı.

Son yıllarda yapılan yatırımlarla birlikte 321 köy ve bağlısının 4 bin 124 kilometrelik yol ağının yaklaşık yüzde 20'sini asfaltla kaplayan İl Özel İdaresi ekipleri, sürücülerin yol güvenliğine katkı sağlayacak trafik işaret ve yön bilgi levhalarıyla ilgili hummalı bir çalışma başlattı.

Geçtiğimiz yıllarda ağırlık verilen çalışmanın bu yıl doruk noktasına ulaştığını kaydeden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Yol ve Ulaşım Hizmetleri müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yeni alınan hidrolik levha direği çakma makinesiyle işlerin hem güvenli hem de daha hızlı yapılacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Bu yıl için 940 adet trafik işaret ve uyarı levhası ile 170 adet köy isim ve yön bilgi levhası alındığını hatırlatan Akdoğan, Kürtün ve Köse ilçesindeki tüm köylerin isim tabelalarının tamamlanacağını dile getirdi. Bu yıl alınan levhalar ve hidrolik levha direği çakma makinesinin yaklaşık 53 bin liraya mal olduğunu kaydeden Akdoğan, ekiplerin trafik işaret ve uyarı levhalarının montaj çalışmalarına devam ettiğini, köy isim levhalarının ise asfalt sezonunun bitmesinin ardından monte edileceğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz