Gümüşhane’de 5 Yılda 268 Bin 743 Hastaya Diş Tedavisi

Gümüşhane Şehit Ebe Kevser Ceylan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Yunus Yalçın, 2008...

Gümüşhane Şehit Ebe Kevser Ceylan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Yunus Yalçın, 2008 yılı Mart ayında kurulan merkezin 5 yılda 268 bin 743 hastaya diş tedavisi uyguladığını söyledi.

Yaptığı açıklamada, vatandaşların hakkaniyetli, ulaşılabilir ve kaliteli sağlık hizmeti alabilmesi için Sağlık Bakanlığının uygulamaya koyduğu Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında hizmete giren merkezin verilerini paylaşan Yalçın, merkezin başarılı çalışmalarıyla Gümüşhane’de önemli bir boşluğu doldurduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Merkezin sağlık kalite standartları rehberliğinde, hasta ve çalışan memnuniyeti ilkesini benimseyen, hızla ilerleyen teknoloji ve yenilikleri yakından takip eden hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Yalçın, kuruluşunun ardından 5. yılını tamamlayan merkezde toplam 268 bin 743 hastaya hizmet sunulduğunu belirterek, “63 bin 395 adet dolgu, 15 bin 320 adet kanal tedavisi, 20 bin 556’sı sabit olmak üzere 23 bin 565 adet protez, 40 bin 676 seans diş taşı tedavisi, 57 bin 327 adet diş çekimi ve cerrahi müdahale hizmetleri gerçekleştirilmiştir. Ayrıca Merkezimiz tarafından; yatağa bağımlı hastalarımız ev ortamlarında ziyaret edilerek gerekli tedavileri yapılmakta olup; çeşitli nedenlerle klinik şartlarında müdahale edilemeyen çocuk ve erişkin hastalarımızın da, genel anestezi altında ameliyathane ortamında diş tedavileri yapılmaktadır.” dedi.

Gümüşhane Şehit Ebe Kevser Ceylan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin vatandaşların yaşam kalitesini yükselten hizmetlerine devam ettiğini dile getiren Yalçın, “Ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin en yüksek seviyeye çıkartılması için özveriyle çalışan bütün personelimize ve Merkezimizin kuruluşuna, gelişimine katkı sağlayan tüm şahıs, kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek sağlıklı günler dileriz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: