Gümüşhane'de Aile Eğitimi Semineri

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen "0-18 Yaş Aile Eğitim Semineri" başladı.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen "0-18 Yaş Aile Eğitim Semineri" başladı.

Yusuf Çiftçioğlu İlkokulu'nda başlayan ve 70 saat süren seminerin açılışına, Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Müdür Yardımcısı Murat Şükrü Baş ve Okul Müdürü Yaşar Kalaycı ile okul öncesi, sınıf ve rehber öğretmenlerinden oluşan 18 kişilik grup katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Aktaş, eğitim öğretimin önemli paylaşımlarından birinin aile olduğunu belirterek, "Esasen eğitim ailede başlar. Örgün eğitimin başarısı ailenin katkısıyla doğru orantılıdır. Sizlerin maksimum katkısını sağlarsak geleceğimizin teminatı gençlerimizi hayata daha iyi hazırlarız" dedi.

Reklam
Reklam

Ailenin bilinçlenmesinin eğitim kurumlarının işini kolaylaştıracağını ifade eden Aktaş, "İşte bu seminerlerde bu sorunların cevaplarını bulacaksınız. Her bir anne-babanın arzusu, vatana bağlı, büyüğüne saygılı, küçüğünü seven, değerlerine sahip, iletişim kurabilen, araştıran, bilgili, kültürlü bir evlat yetiştirmektir.Sorumluluğumuz sadece maddi ihtiyaçları karşılayıp bazı eğitim kurumlarına kayıtlarını yaptırmakla sınırlı değildir. Eğitim kurumlarıyla beraber çocuklarımızın yarın üstlenecekleri görevleri en iyi şekilde yapabilmeleri için her türlü imkanı seferber etmektir" diye konuştu.

Muhabir: Engin Doğru

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz