Gümüşhane’de Caddeler Ağaçlandırılıyor

Gümüşhane Belediyesi caddelerde ağaçlandırma çalışmalarına başladı.Gümüşhane Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü altyapısı tamamlanan caddelerin daha güzel...

Gümüşhane Belediyesi caddelerde ağaçlandırma çalışmalarına başladı.

Gümüşhane Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü altyapısı tamamlanan caddelerin daha güzel ve estetik bir görünüm kazanması için ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Park Bahçeler Müdürü Ezel Evrim Kara, “Cadde düzenlemesi yapılan Fuadiye, Sebahattin Aytaç Caddelerinde ve Bağlarbaşı Mahallesi 2. Etap Toki Bölgesinde ağaç dikim çalışmaları yapıldı. Ağaçlandırmada dışbudak, sığla, ıhlamur, çınar yapraklı akçaağaç, sedir, karaçam ve top akasya gibi türler kullandık. Çevre düzenlemesi yeni yapılan bu iki caddede ve 2. Etap Toki Bölgesinde yaklaşık 100 adet ağaç dikimi gerçekleştirdik. Park Bahçeler Müdürlüğü olarak şehrimizde ağaçlandırma ve dikim çalışmalarına gereken önemi veriyoruz. Böylece şehrimizi daha güzel hale getirmeye gayret gösteriyoruz.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Kara, caddelerde bulunan çiçeklik saksılara mevsimlik yaklaşık bin adet hercai menekşe dikimi yaptıklarını kaydederek, şehrin estetiği için çalışmalara tüm hızıyla devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: