Gümüşhane'de Eğitime Kar Engeli

Gümüşhane'de etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve üç ilçedeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara

Gümüşhane'de etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve üç ilçedeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Gümüşhane Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, kentte 5 Ocak Cumartesi günü başlayan ve il genelinde etkili olan kar yağışının ardından çok sayıda köy yolunun ulaşıma kapandığı belirtildi.

Kar yağışının halen aralıklarla devam etmesi sebebiyle kapalı yolların ulaşıma açılmasında güçlük yaşandığı anlatılan açıklamada, şöyle denildi:

"Bu nedenlerle öğrencilerin can güvenliğinin tehlikeye atılmaması için merkez ilçe başta olmak üzere Kelkit, Şiran ve Köse ilçelerinde taşımalı eğitim yapılan ilkokul ortaokul ve liselerde 7 Ocak günü eğitime bir gün ara verildi."

Reklam
Reklam

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde ki okullarda ise eğitime ara verilmediği öğrenildi.

Muhabir: İbrahim Özdemir - Tuncay Bekar / Enes Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: