Gümüşhane'de Evlilik Öncesi Eğitim Programı

Gümüşhane'de evlilik öncesi eğitim verildiği bildirildi.

Gümüşhane'de evlilik öncesi eğitim verildiği bildirildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği arasında yapılan protokol gereği evlilik öncesi eğitim programının, il merkezi ile Torul, Kelkit, Köse, Şiran ve Kürtün ilçelerinde devam ettiği belirtildi.

Evlilik çağına gelmiş gençler ve evlilik hazırlığı yapan çiftlere ulaşılarak evlilik hayatına hazırlanmalarının amaçlandığı ifade edilen açıklamada, evlilik öncesi süreçte çiftlerin birbirlerini iyi tanıması, evlilikle ilgili gerçekçi beklentiler oluşturabilmeleri, etkili iletişim kurma yollarını, olası sorunlarla nasıl baş edeceklerini bilmeleri ve evliliğe iyi bir başlangıç yapabilme fırsatı düşünülerek hareket edildiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: İbrahim Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: