Gümüşhane'de Gençlik Kamplarına Kayıtlar Devam Ediyor

Gümüşhane'de gençlik kamplarına kayıtların devam ettiği bildirildi.

Gümüşhane'de gençlik kamplarına kayıtların devam ettiği bildirildi.

Gümüşhane Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı 2012 faaliyet programı çerçevesinde gençlik kampları düzenlendiği belirtildi.

Deniz ve doğa kamplarının, gençlerin yaz aylarında serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmeleri amacıyla açıldığı ifade edilerek, kamplara kendi imkanlarıyla katılma imkanı bulamayan, maddi imkanları kısıtlı, ancak kendi alanlarında başarılı olanların katılımlarının da sağlandığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Kamplara katılmak isteyenlerin, 2 Ağustos Perşembe gününe kadar Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'ne müracaat etmeleri gerektiği belirtildi.

Muhabir: İbrahim Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: