Gümüşhane’de Kaçak Sigaraya Geçit Yok

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri (KOM) il girişinde gece...

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri (KOM) il girişinde gece risk analizine dayalı yapılan yol uygulamasında 640 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Uygulama noktasında durdurulan yolcu otobüsünde arama yapan KOM Şube Müdürlüğü ekipleri aracın bagaj kısmında bulunan gri renkli bavul içerisinde 640 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Gümrük kaçağı sigaraların araçta yolcu olarak bulunan C.C. isimli şahsa ait olduğu tespit edildi.

Alınan talimata istinaden C.C. isimli şahıs hakkında 4733 Sayılı Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanuna muhalefet etmekten dolayı yasal işlem yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz