Gümüşhane'de Kar Uyarısı

Gümüşhane için kuvvetli kar uyarısı yapıldı.

Gümüşhane için kuvvetli kar uyarısı yapıldı.

Gümüşhane Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, kentte hava sıcaklığının hissedilir derecede azalacağı ve kuvvetli kar yağışının beklendiği belirtildi.

Türkiye'nin, Karadeniz üzerinden gelen soğuk havanın etkisinde kalacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Salı gününden itibaren ülkemizin, Karadeniz üzerinden gelen soğuk havanın etkisine girmesi bekleniyor. Karadeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda kar, Karadeniz'in kıyı kesiminde yağmur şeklinde görülecek yağışın salı günü akşam saatlerinden itibaren Karadeniz'in kıyı kesiminde de karla karışık yağmur ve kar şekline dönüşeceği tahmin ediliyor. Meydana gelecek kar yağışının, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun güneydoğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Meydana gelebilecek ulaşımda aksama, buzlanma, don ve çığ riskine karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir."

Reklam
Reklam

Muhabir: İbrahim Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: