Gümüşhane'de Milli Eğitim Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane'de Milli Eğitim Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

Gümüşhane'de Milli Eğitim Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş başkanlığında, müdürlük toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mesut Olgun ve Murat Şükrü Baş, Eğitim Denetmenleri Başkanı Şahmettin Kaya, Şube Müdürleri Ahmet Tuncay, İbrahim Taş, Murat Eskicioğlu ve Nusret Bulut ile ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.

Aktaş, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, eğitim açısından başarısı tescillenmiş bir ilde görev yaptıklarını belirterek, "Başarı hepimizin başarısıdır. Çünkü biz ekip ruhuyla çalışıyoruz ve inanıyoruz ki başarı ekip işidir. İlimizde sürdürülebilir bir başarı için yönetim kademelerinde bulunan tüm arkadaşlarımın görev ve sorumluluk bilinci içerisinde, her gün bir adım daha ileriye gittiğimiz bir ortam hazırlamak için çalıştıklarına yürekten inanıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: İbrahim Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz